Всеки потребител с активен абонамент за пакета може да гледа най-добрите спортни първенства и вълнуващи моменти с кристално качество в UHD резолюция.
Спортните фенове ще бъдат доволни да чуят, че МСАТ Кейбъл добави нов 4К канал към пакета Diema Extra – Diema Sport3 4K. Този нов канал ще предоставя на зрителите вълнуващи спортни моменти и най-добрите спортни първенства в кристално качество с UHD резолюция.

Този ход на МСАТ Кейбъл е добра новина за всички спортни фенове, които искат да гледат своите любими отбори и спортни мероприятия в най-високо качество. Новият 4К канал Diema Sport3 4K ще предостави на зрителите възможността да се наслаждават на всяка детайлна действие на екрана, от най-малките жестове на играчите до най-интензивните моменти на играта.

Високата разделителна способност на UHD ще даде възможност на зрителите да се наслаждават на красивата графика на екрана, която вече е толкова важна за зрителите. За разлика от стандартните HD канали, които предоставят качество на изображението с резолюция от 1920 х 1080 пиксела, Diema Sport3 4K ще предостави качество на изображението с резолюция от 3840 х 2160 пиксела.

Със своята висока резолюция на изображението, Diema Sport3 4K ще предостави на зрителите по-ясно и по-детайлно изображение, което може да бъде много полезно при следене на спортните събития в детайли. Това може да доведе до по-голямо възбуждане и вълнение за зрителите, които ще се чувстват като част от действието.

Най-доброто от всичко е, че всеки потребител с активен абонамент за пакета Diema Extra може да се наслади на новият 4К канал Diema Sport3 4K, без да трябва да плаща допълнително. Това означава, че всеки спортен фен може да гледа най-добрите спортни първенства в кристално качество, без да се притеснява за допълнителни разходи.

За да се възползвате от този нов канал, трябва да имате телевизионен приемник, който поддържа UHD резолюция. Ако не сте сигурни дали вашият телевизор може да поддържа 4К канали, можете да се консултирате с доставчика на телевизионните услуги или да проверите спецификациите на вашият телевизор.

В допълнение към новия 4К канал Diema Sport3 4K, пакетът Diema Extra предлага и други спортни канали като Diema Sport, Trace Sport Stars, FightBox HD и други. Това означава, че всеки спортен фен може да се наслаждава на най-добрите спортни моменти и да гледа своите любими спортни първенства, без да пропуска нито една игра.

В заключение, добавянето на новият 4К канал Diema Sport3 4K към пакета Diema Extra от МСАТ Кейбъл е отлична новина за всички спортни фенове, които търсят по-добро качество на изображението и по-детайлно следене на спортните мероприятия. Този нов канал предлага висококачествено и ясно изображение, което може да увеличи вълнението на зрителите и да ги направи по-близо до действието на играта.

Оставете коментар

4 × 4 =