МСАТ Кейбъл продължава да разширява своето предложение, за да отговори на високите изисквания на своите клиенти. С радост ви съобщаваме, че три нови HD канала са добавени към нашия цифров пакет. В тази статия ще ви представим FEN TV HD, Balkanika HD и BNT2, които ще ви осигурят още по-високо качество на картината и звука.

EN TV HD – музикалното изживяване, което заслужавате
FEN TV HD предлага богата селекция от музикални клипове, концерти и предавания, които обхващат най-новите и популярни български и световни хитове. С този канал ще можете да се насладите на вашите любими песни с безупречно качество на картината и звука.

Balkanika HD – поглед към балканската музика
Balkanika HD е каналът, който отваря вратата към богатството и красотата на балканската музика. Зрителите ще имат възможността да се насладят на впечатляващи визуални ефекти и качествени записи на концерти, които представят разнообразието на музикалните традиции в региона.

BNT2 – най-доброто от култура и спорт в HD формат
BNT2 в HD формат ще ви предостави възможността да гледате предавания, културни събития и спортни мероприятия с максимално качество на картината и звука. С този канал ще може да се наслаждавате на вашите любими програми и събития, като ги изпитате като никога досега.

Оставете коментар

fourteen + 13 =